Home » , , » Video Gol Malaysia vs Arsenal 4-0

Video Gol Malaysia vs Arsenal 4-0

Written By Hafiz Rahman on Thursday, July 14, 2011 | 3:01 AM

 

Sebelum ni aku dah update berkaitan jumlah gol yang disumbat oleh Arsenal ketika bertemu dengan pasukan Malaysia malam tadi dalam entry Keputusan Penuh Malaysia Lawan Arsenal. Dan ini adalah video full highlight setiap gol yang dijaringkan oleh pemain Arsenal

 

Gol Pertama ok boleh diterima sebab penalti

Gol ke –2 dan ke-3 nampak sangat macam pasukan Malaysia ,or maybe boleh cakap keeper Malaysia macam  diperbodohkan dengan bola macam tu. Nampak game Arsenal sangat simple dan rileks. Hopefully satu hari nanti, Malaysia akan menjadi lebih baik and setiap game akan jadi lebih menarik so that penonton tak la rasa rugi bayar duit tiket.

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)