Home » » Koleksi Review Filem Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2 Oleh Blogger

Koleksi Review Filem Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2 Oleh Blogger

Written By Hafiz Rahman on Thursday, July 14, 2011 | 10:19 AM

 

aku masih belum berkesempatan untuk tengok cerita HP ni di panggung so belum boleh nak membuat review sendiri. Teringin nak tengok sebab aku memang ikut cerita ni dari episod satu lagi. Tengok la kalau free boleh la jejak panggung . Jadi untuk yang senasib dengan aku, aku himpunkan beberapa koleksi review filem ini yang dibuat oleh blogger yang dah menonton untuk korang study dulu before menjengah ke panggung.

 

Review Oleh Hans

 

Review Oleh Tonton Filem

 

Review Oleh Mummynemo

 

 

Official Trailer Video Harry Potter And The Deathly Hallows – Part 2

 

nanti bila aku dah tengok, boleh la aku buat review sendiri pulak..hehe

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)