Home » KFC = Kentucky Foot Chicken ..“Its Foot Licking Good”

KFC = Kentucky Foot Chicken ..“Its Foot Licking Good”

Written By Hafiz Rahman on Saturday, July 02, 2011 | 12:01 PM

Sejak semalam lagi kecoh dengan video bebudak bodoh kerja di KFC yang buat cilaka dan cilanat dengan memalit ayam dikaki. kalau pepatah ada sebut berkaki ayam, tapi ini boleh buat pepatah “seperti ayam dikaki”
Memang agak kurang ajar la brader ni main palit2 kaki dan yang surenya, ayam tu confirm dah dibeli dan dimakan oleh customer, . Cuba fikirkan balik, ada tak kita makan KFC dalam bulan ni or bulan lepas2, mungkin kita salah seorang dari yang bernasib malang yang makan KFC cap kaki tuh. Entah kaki dia tu pijak menda ape tah. Cilaka betul.

KFC sekarang dah boleh jadi Kentucky Foot Chicken dan guna slogan baru… “Its Foot Licking Good”

Apepun.Pihak KFC surely akan kenakan tindakan tegas kat mamat ni. Dan sumpah mamat ni bengang gila dengan orang yang upload menda ni dalam Youtube .

p/s : baru semalam aku makan KFC…yarksssss..

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

2 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)