Home » , » Gambar iPhone 5 : iPhone 5 Dilancar Di Malaysia September Ini

Gambar iPhone 5 : iPhone 5 Dilancar Di Malaysia September Ini

Written By Hafiz Rahman on Friday, July 29, 2011 | 1:37 AM

iphone 5 adalah salah satu keyword paling dicari di Malaysia. Belum pun keluar produk ni , dah ramai yang mencari cari wajah sebenar dan spesifikasi telefon pintar ni. Sebelum ni, kalau tak silap la. Aku rasa dari awal tahun lagi dah kecoh pasal pelancaran iphone 5 di Malaysia . Dijangkakan iphone 5 akan dilancarkan pada bulan september nanti.

Antara gambar awal yang dikatakan iphone 5

kan stylo kalau betul betul macam ni. Tapi tak takut pecah ke kalau jatuh sikit.?

edisi yang ini nampak biasa ja tyapi menarik jugak dengan bentuk yang slim dan screen yang dimaximizekan penggunaanya. Pasti lebih puas .

Sangat nipis. Siap ada tulis iphone 5 di bahagian bawah sekali

dan yang paling diyakini mengenai bentuk sebenar iphone 5 adalah seperti gambar dibawah :

iphone-5

tapi kan..kenapa casing belakang nampak seakan akan MP3 player apple?hurmm. Apa pun. Kita tunggu dan lihat bila dan bagaimana bentuk sebenar iPhone 5. Mengenai harga, dikatakan yang harga iphone 5 akan lebih murah berbanding iphone 4. Tapi masih lagi 2k++ jugak la kan?Just wait and see.

##baru je lepas beli hp dengan duit nuffnang. Adoii teringin la pulak nak pakai iphone  gak.ahaha

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (174) ARTIS (114) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (68) INFO (64) Video (64) BERITA SUKAN (61) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (34) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (25) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)