Home » , » LIKE Gambar Ini Dan Buat Orang Lain Tersenyum

LIKE Gambar Ini Dan Buat Orang Lain Tersenyum

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, June 22, 2011 | 8:14 AM

Ini ialah sebuah advertorial yang tak berapa nak advertorial sangat . Masih bercerita pasal budak yang aku cerita dalam entry INI. Dia baru nak berjinak jinak dengan dunia blog ni so why not kasi tolong sikit kan? Adv ni kira macam berbayar jugak la sebab ada something yang aku suruh dia tolong buatkan.hehe.

 

Request dari beliau untuk aku tolong promot satu contest yang beliau join iaitu ANDA DAN SHAWL CONTEST yang dianjurkan oleh Raudhah Shawl Store . Contest yang dibuat confirm confirm la untuk perempuan ja kan?Tak tau la pulak kalau memang ada lelaki pakai shawl. Erkk gelii.

klik je pada gmabar untuk besarkan.

Bukan nak suruh orang yang baca entry ni join ke ape. Cuma nak suruh like pic ni je. Caranya senang:2 steps ja.

senang je kan?so marilah kita sama sama menyapot kengkawan blogger kita.Cuma like dan buat mereka tersenyum sebab bertambah like di gambar tersebut dan bertambah la peluang untuk menang contest nie.

 

Boleh kunjungi blog beliau di  L!aRa L!c!Ous tapi belum siap lagi aku edit blog tu. header dia pun belum aku siapkan. Sorry la ek liya sebab tak sempat.

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)