Home » , , , , » Miera Liyana Dedah Lagi. Nampak Habis

Miera Liyana Dedah Lagi. Nampak Habis

Written By Hafiz Rahman on Monday, April 11, 2011 | 4:53 PM

aku rasa budak ni ada masalah la. lepas haritu dah timbulkan kontroversi dan dah dikritik dan dibenci , sekarang budak ni buat perangai lagi. Dia memang suka sangat ke tunjuk tunjuk nie?Mungkinkah Miera Liyana ni nak bikin panas dan suka di “canang” oleh wartawan supaya cepat popular. tapi sayang, popular dengan cara yang “kotor’ .

ini baju yang menimbulkan kontroversi pada permulaan

maklumat lanjut di ENTRY INI

dan ini fesyen terbaru yang surely akan menimbulkan ketidakselesaan orang ramai. Layan gambar ni.

Macammana orang tak marah. Yela. budak ni baru je habis SPM. Umur tu masih tak ada angka 2. Dah macam ini ruper. Macammana 3,4 tahun akan datang?lama lama sikit sikit terdedah. Last sekali habis semua terdedah tak ada apa dah. Tunjuk habis semua yang boleh ditunjuk.

Dan jawapan kepada baju yang dipakai pada kali ni adalah:

" Pada awalnya saya agak risau memakaikan baju ini tapi orang lain cakap okay, maka, okay lah kot"

boleh pulak  main ikut ikut cakap orang ek. kalau dah macam tu,cuba bogel, pastu orang cakap.”ok je” . so nak berbogel jugak la ek?

mungkin bila dah tersebar gambar yang bukan bukan nanti baru nak menyesal kot. Sekarang seronok lompat2 lagi . Bila dah terkena, baru nak nangis pastu puas nak nafikan. Padahal diri sendiri yang carik pasal.

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

7 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)