Home » , , » Blogger Popular Mana Kahwin Senyap Senyap 17April Lepas??

Blogger Popular Mana Kahwin Senyap Senyap 17April Lepas??

Written By Hafiz Rahman on Thursday, April 21, 2011 | 6:40 PM

 

hari ni dah habis satu paper untuk final exam iaitu paper islamic Banking. yang aku tak minat. Pesal tah, asal nama ada islamic ja, syaitan kejadah tu mesti buat bagi kita kurang suka . Dugaan2.

 

Ini bukan nak cerita pasal exam tapi nak cerita pasal kahwin. Bukan aku kawin, aku lambat g. Maybe tahun depan. gatal la plak nak kawin. haha. nak bagi bini makan pasir?  

 

Balik dari study , check di dashboard ada update terbaru pasal blogger yang berkahwin. And ramai pulak yang tak tahu. grr!!Blogger Popular Kahwin Senyap Senyap!!

 

erkk pinjam gambar satu dari blog si pengantin baru. Kenal kan sapa?ape tak kenal?yela. pandangn tepi mana perasan sangat kan?nengok ini pulak

 

Ailyl Rozanna

haa siap dengan nama lagi. Tak kenal lagi memang kena sekeh la . Waa kawin senyap senyap plak si Ailyl nih. But its ok . As long as dia bahagia ke akhir hayat bersama suami tersayang. Tetiba rasa nak kawin jugak <terjun longkang>. sebab apa dia tak bagitahu pasal perkahwinan ni kena la baca sendiri di entry beliau yang pertama selepas bergelar “MADAM” .hehe

 

Upload yang pertama setelah bergelar PUAN. haha. Jangan gelak. Sebab semua orang pasti akan melalui saat seperti ini.

 

apa pun. Selamat Pengantin Baru untuk Ailyl Rozana dan jugak suami tercinta Aery Potter. Semoga bahagia sentiasa bersama anda sampai akhir hayat. Dan cepat cepat dapat baby yang comel comel . Nanti nak dapat baby jangan berahsia rahsia jugak.haha

mereka sangat sweet. (jeles 5 saat)

kenapa aku rasa muka Ailyl ni macam Tiz Zaqyah haa?nice…..

 

p/s:anda bila lagi?(tanya depan cermin )

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

4 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)