Home » , , » Perdana Fuga Executive Keluaran Terbaru Proton

Perdana Fuga Executive Keluaran Terbaru Proton

Written By Hafiz Rahman on Friday, March 04, 2011 | 6:02 PM

Proton akan keluarkan satu model kereta eksekutif menggantikan Perdana. Maknanya semua barisan kabinet malaysia akan gunakan kereta baru ni menggantikan Perdana executive sedia ada. Mungkin pada peringkat permulaan cuma 150 kereta akan dikeluarkan untuk kegunaan VVIP sahaja.
pandangan belakang.
pandangan hadapan
interior design .
But yang tak bestnya, sebenarnya model ni bukan originally made and design in Malaysia tapi cuma klon untuk  Nissan Fuga. Cuba perhatikan dashboard Nissan Fuga di bawah yang sama . Cuma tukar logo di stereng je.
sama kan?and surely akan jadi macam kereta kereta Proton yang lain. Kualiti kurang. Semuanya dah dirobek keluar untuk kurangkan kos pengeluaran. Yang menanggung bahaya, pengguna. Agak agak kereta ni nanti kena kutuk kaw2 denagn Top Gear tak macam kereta lain kena?
Original Nissan Fuga from Japan.
Dengar dengar kereta ni 2.3 litre . Surely laju kan?ala ala Toyota Camry.

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

3 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)