Home » , » Mesej Wabak Infeksi DING! Apa Maknanya??

Mesej Wabak Infeksi DING! Apa Maknanya??

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, March 29, 2011 | 1:09 PM


bangun je  dari tidor pagi tadi dapat satu flash message yang tertera dalam handphone .macam gambar dibawah nie
Flash Message 25333

SUMBER

..:: DING! Saksikanlah wabak infeksi yang akan merebak ke seluruh negara sekejap lagi. ::..

bila dapat mesej ni tetiba jadi macam blur. Ape kejadah menda ni. Cuma ada butang close je dan tak boleh disimpan sebab aku guna Samsung. (hp Nokia dapat menyimpan flash message) untuk hp Sony Ericson, mesej tersebut tidak dapat disimpan dan terus terpadam (itulah fungsi flash message).



dan bila jadi, aku cuba try google berkenaan benda tu. ngatkan aku sorang ja yang dapat. Tanya classmate dalam kelas, ramai yang dapat mesej yang sama. After dah google terjumpa something dalam blog INI



SUMBER


PERSOALANNYA : Apakah infeksi tersebut?Mungkin virus komputer, ada jugak yang bagi amaran berkenaan radiasi nuklear dari jepun. Ada yang bagi amaran gempa bumi yang akan berlaku. Hopefully mesej tersebut tak ada kena mengena dengan benda benda tak elok. Sama sama kita berdoa moga malaysia dijauhkan dari segala bala bencana . AMIN!!




UPDATED: Persoalan mengenai MESEJ INFEKSI terjawab  DISINI

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

6 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)