Home » , , , , , , , , » 5 Blog Yang Mesti Dilawati

5 Blog Yang Mesti Dilawati

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, March 29, 2011 | 3:43 PM

Respon dari Kak Jie mengenai 5 Blog yang dia selalu lawati pada tahun 2011 dan Joe mengenai 5 BLOG YANG PASTI DILAWATI, aku pun terasa nak jugak buat review mengenai 5 blog yang aku selalu lepak dan buang masa kat sana.

Kak Jie guna Blog yang selalu dilawati, Joe guna pasti dilawati, aku nak guna MESTI dilawati, so takda isu plagiat tajuk kehh..LOL.

Macam Joe jugak, sikit sikit penulisan blogger blogger berkenaan mengefek penulisan aku jugak la walaupun tak banyak. Dan , 5 blogger tersebut banyak menceriakan hidup aku.acece. Aku tak kisah blogger popular or tak, yang penting penulisan seronok dan bess dibaca (seronok and bess bukan sama ka?).

ini antara 5 blog pilihan aku (sila klik pada gambar header untuk ke blog tersebut)

Menguasai carta adalah dia nihhhh.malas nak kenalkan sebab mesti korang dah kenal kan dengan misslolly nie?klik gambor tu kalau nak ke blog beliau. Aku suka lepak blog dia sebab penulisan dia sempoi dan bess dibaca, Kadang kadang tak larat nak gelak dengan perangai “gedik” dia tu.ahaha. Gedik dalam penulisan je kan Cik Lolly???LOL!! (bila nak kawin dengan bangla?haha)

There is No Charge For Awesomeness

si Melz ni aku dah baca blog dia semenjak aku mula mula blogging dulu. Blog dia banyak tips menarik dan idea idea untuk berblogging banyak diberi. Aku banyak belajar pasal “colour” blog dengan perhatikan blog dia. Damn , blog dia cantik and simple. Agaknya blog aku warna biru pun sebab pengaruh dia kot. Who knows..LOL

Great Teacher Onizuka

bro Eyriqazz pun salah satu blog yang aku baca sejak mula aku berblogging dari awal bulan 9 , 2009 dulu. Rasanya masa tu, bro pun baru buat blog kot. Sorry kalau silap. tapi dia cepat berjaya, Why?sebab dia kreatif. Dan anak kesayangan Nuffnang jugak sekarang. Ada ja idea untuk semua readers2 dia. Dan aku rasa, idea paling kreatip adalah GTO Pointz.

image

aku suka dia (bukan Gay) sebab penulisan yang sempoi dan simple dan senang difahami tapi bagi maksud mendalam. Penulisan entry Zack banyak masukkan dialog so senang nak difahami sesuatu benda yang nak diceritakan tuh.

ed shahir ™

aku suka gambar gambar yang dia snap.Tu ja nak bagitau. Malas nak bagitau banyak2 sebab korang kena tengok sendiri .ok aku bagi satu gambar yang cantik,yang lain p cari sendiri keh

DSC_9317

nak ngorat boleh tapi bukan yang ke3 dari kiri tuh. Itu ed punya.haha.gambor2 yang lain p cari sendiri okeh.

Blog lain yang best bagi aku

  1. FATIN LIYANA ( ada ja idea dia nak mengarang)
  2. DAHLIA JOURNAL (banyak info terkini)
  3. EYKAMEOW (dia comel lepas pakai tudung)~~keh3x
  4. HAMZAH IAN (walaupun ayat lucah.tapi aku suka baca.haha)

p/s : klik pada gambar Header untuk ke blog tersebut

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

15 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)