Home » , , » Tahniah Eykameow Untuk Follower Ke-1000

Tahniah Eykameow Untuk Follower Ke-1000

Written By Hafiz Rahman on Saturday, February 05, 2011 | 7:54 PM

aku buat entry ni bukan pasal nak ngorat eyka..no3 sama sekali..tapi juz nak wish congrat kat eyka yang tadi ada buat entry nie 

sape lah yang lagi 6 orang tu kan?


....
tapi sekarang dah 1000 dah...uii jeles tol aku..aku 500 pon tak sampai lagi..

dah tak da idea dah nak taip apa..aduii

tengok bawah nie..






memang nasib baik sebab aku sempat snap follower ke 1000..kalau tak nak ja aku buat kerja jahat..unfollow bagi jadi 999 pastu follow balik so aku la num 1000...haha ..jahat betol..mana la tau eyka nak bagi adiah keta sejibik..haha






sebelum terlupa Happy Anniversary yang 1st untuk eyka dan buibui beliau


boleh baca maklumat lanjt dalam entry



Happy 1st annivesary "B" :)



Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

4 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)