Home » , » Panas!! Aku Islam Tapi Aku Suka Valentine Day!!

Panas!! Aku Islam Tapi Aku Suka Valentine Day!!

Written By Hafiz Rahman on Sunday, February 13, 2011 | 9:47 AM

 

belum pun sampai 14feb tapi dah panas cerita valentine day . Semua orang asyik bercakap pasal valentine day dan keburukannya. Dan majlis agama islam pun dah nasihatkan semua orang islam di malaysia jangan nak gatal gatal pegi sambut .

 Couple...Bila datang je hari valentine semua orang yang kurang imannya pakat seronok nak celebrate ‘hari kekasih’ diorang. Valentine sekarang bukan takat hari bagi bunga and hadiah ja tapi dah jadi trend bila datang ja VD ni orang semua pakat nak bagi dara . deymit. Bila dah habis sesi memecah dara dan teruna tu. Resultnya dapat la hasilnya memboyot perut tu. Bila cukup bulan ja. Beranak. Pastu anak tu tak tahu nak bagi sapa ,buang dalam tong sampah.

 

Banyak keburukan VD ni tak payah aku cita korang memang dah tahu. Berlambak lambak blogger lain buat cita pasal ni. Pergi baca ja. Tapi kejadah hape aku suka Valentine Day nie weh???yes aku mengaku aku suka bila tibanya hari valentine nie

 

sumpah weh aku suka hari 14Feb nie. Setiap tahun memang hari nie la aku tunggu tunggu sangat.Jangan la marah aku pulak weh. Aku suka sebab 14Feb or esok buzday aku la. So mesti la aku suka dan tunggu sebab setiap 14Feb umur aku dah makin bertambah. Orang lain mesti tak berapa suka bila umur makin bertambah ,tapi bes what??bila umur makin bertambah , macam macam benda baru kita akan jumpa dan fahami.

 

Motif entry ni?cuma nak bagitahu ja buzday aku esok..hahaha..sila jangan wish lagi .Esok datang lagi dan wish.hahaha…damn3x dah tak da idea dah nak buat entry …..

 

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

6 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)