Home » , , , , » (Gambar) Abang Kandung Justin Bieber!!

(Gambar) Abang Kandung Justin Bieber!!

Written By Hafiz Rahman on Sunday, January 23, 2011 | 5:17 PM

siapa tak kenal kan dengan penyanyi yang mempunyai bibir iaitu Justin Bieber . Ejaan ala-ala ayat mesej bila orang suka spell korang dengan ejaan kowunk..isyy..lari tajuk


nak cita sikit pasal keluarga bibir nie,tapi tanak cita pasal dia .Dia dah popular,kalau nak baca cerita pasal dia google ja. besepah keluar .Kali nie  nak cita pasal abang dia. Abang dia juga merupakan seorang pelakon popular dan sudah lama bertapak dalam industri lakonan do hollywood. Kiranya dia ni adik beradik orang terkenal jugak la . .

sila jangan terkejut kalau muka dua adik beradik nie memang lain sangat dan langsung tiada persamaan kerana mereka adalah hasil dari bapa dan ibu  yang berasingan. 

ini gambar terbaru abang Justin Bieber

pic credit to : here

memperkenalkan Justin Beanber,,..hahahaha...sila jangan marah aku, sila marah orang yang buat gambar ni.

again..lukenabeb!!!!!!!!


Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

3 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)