Home » » Bloglist HafizRahman.com Kini Dibuka

Bloglist HafizRahman.com Kini Dibuka

Written By Hafiz Rahman on Thursday, January 06, 2011 | 8:33 AM


dah masuk tahun baru nie..aku nak kemas-kemaskan la senarai bloglist aku tu…dah bersawang dah dari taun lepas lagi…bukan bermaksud nak buang ja bloglist tu dari sini….kepada blog-blog yang tetap active update entry aku akan tetap senaraikan disitu..but kalau ada blog blog yang dah setengah tahun tak update…rasanya better gantikan dengan yang lebih active kan>?Winking smile

so bloglist akan disusun semula….ditambah baik kan..kepada sesiapa yang nak letak bloglist di sini..sila komen dibawah entry nie…kita exchange2…=)…boleh kan..?

and kepada blog yang memang dah link blog aku…aku akan automatik link kan blog korang disini…and kalau ada yang aku tak perasan…tolong bagitau ek..dah tua2 nie kadang kadang rabun tak nampak….

ok selamat berblogging semua untuk tahun  nie….see yaaa

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

17 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)