Home » , , , » 4 Blogger Dengan Header Flash Tercantik

4 Blogger Dengan Header Flash Tercantik

Written By Hafiz Rahman on Friday, January 07, 2011 | 9:00 PM

masa berblogwalking….aku tertarik dengan beberapa blogger yang gunakan flash untuk header…aku pon sebenarnya tengah belajar-belajar nak guna flash nie tapi still lambat tangkap…langsung tak pernah jadi..haha..tak kreatif macam beberapa blogger yang akan aku review kat bawah nie….

ok jom kita tengok siapa 4 orang tu…..
1.   AYEEMAYAM
image
yang paling menarik bagi aku semestinya si AYEEMAYAM yang sangat kreatif nak gunakan flash nie…aku mula masuk blog ayeem dari blog   sebab tertarik dengan banner flash sharabunga …bess ja tengok header ko bro…terbaik dari ladang….

2.  SHINOXYUNA
image
dan yang kedua paling menarik bagi aku adalah SHINOXYUNA…yang bessnya…korang boleh lukis-lukis bila gerakkan mouse atas header nie…nak try masuk blog SHINOXYUNA

3. ROBOTSAKTI
image
geng2 robot nie….and header pon ofkos la bertemakan robot kan….siap ada pegang kipas pusing2 lagi..kejadah hape tah nama kipas tu aku pon tak tahu pasal mak aku tak penah beli…menarik dan boleh buat visitor teringat…ada trademark sendiri yang buat orang boleh ingat …jom tengok header dan blog ROBOTSAKTI

4 .  TERBANGTINGGITINGGI @ OTROMEN
image
hamzah ian , lelaki yang dilahirkan untuk menjadi oltromen..sebab tu header dia pon otromen jugak….ehh dia nie bf sharabunga ke?sorry kalau silap..haha….satu yang aku suka sangat blog hamzah nie…semua entry dia kalau aku baca sumpah gelak guling2..paling aku nak tergelak dalam entry Saper Tak Suka Mandi Bogel..haha…ada patut kakak dia jatuh telaga sebab nak tengok penyu..wahahaha even ayat kasar..tapi lawak siot..aku tak kisah dia nak sebut apa pon..janji aku happy baca ..hahhaaDevil

sebenarnya ramai lagi yang pakai header flash cntik….tapi 4 hamba Allah nie ja aku ada link…so yang tak masuk tu jangan nangis sampai terjun bangunan…haha..rgedik
dah r…cukup r empat pasal kat tajuk pon aku tulis 4 ja….len kali aku buat lagi review2 nie..nak pegi HEP UiTM…banyak keja nak settle..deymmmohate

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

17 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)