Home » , , , , » HaFizRahMaN.com Link Exchange Di Sini

HaFizRahMaN.com Link Exchange Di Sini

Written By Hafiz Rahman on Monday, October 18, 2010 | 3:45 PM

disebabkan bloga ku baru ja diubah template ke rupa yang baru dan serba biru ni...disebabkan oleh masalah yang membelenggu iaitu smua widget aku hilang macam tu...so link exchange pon smua hilang....=((


so aku nak exchange link yang baru...kepada sesapa yang nak exchange link disini...boleh komen di entry ini atau letak di shoutbox.....tapi aku prefer sini la sebab s.box kadang2 aku tak sempat menjenguk.....


link kan blog   

HaFizRahMaN.com


  di blog anda dan aku akan masukkan link blog korang disini secepat yang mungkin....ini boleh percaya punya ok...tak tipuuu...muka suci nie....tak kan tipu pulakkk....


ok xmau banyak2 cakap sbb banyak lagi kerja nak disetlekan...so lets EXCHANGE !!~~~


p/s ::bukan susah pon nak link...letak add blog aku kat blog korang je pastu bagitau....seminit siap smua....ok out~~~tq allzz

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

5 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)