Home » , , » Tiba Masanya Untuk Blog HaFizRahMaN.com Berehat Dulu dan Banner Free

Tiba Masanya Untuk Blog HaFizRahMaN.com Berehat Dulu dan Banner Free

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, September 29, 2010 | 2:26 PM

masa untuk berblog untuk aku dah hilang.....dah beberapa minggu aku abaikan blog aku...semuanya tak diupdate....comment xterbalas...shoutbox juga tak dibalas..maafkan hamba....tersangat banyak kerja yang lebih penting untuk aku setlekan...berbloging cuma sekadar untuk meluahkan apa yang tersurat di hati...bukan sepenuh masa untuk mengaut keuntungan...so rasanya baik aku selesaikan yang lebih pentig dahulu sebelum bagi perhatian kepada blog nie


dari sekarang bulan september sampai bulan 12 nanti disember....banyak event yang terpaksa aku hadiri dan anjurkan...sedangkan study pon kadang2 tak sempat ni kan pulak nak update blog....


i'll be back once everything is setlle up....bila blog bersawang nie memang sangat terasa ....earning nuffnang langsung tak bergerak...banyak tue je....jumlah visitor semakin hari semakin turun....kalau dulu aku boleh capai sampai 1000 satu hari...sekarang nak dapat 100 pon terhegeh2 merangkak.....xpela ...aku xkisah sangat pon...mybe bukan rezeki aku untuk luangkan amsa banyak dengan semua geng2 blogger


final exam pon dah tak lama lagi....assignment2 perlu di submit bulan depan..presentation lagi...adoyaiii....banyak betul tabggungjawab yang kena dipikul...tapi xpa...semua tu mengajar aku untuk terus bersabar untuk terus berjaya ...insyaAllah...


insyaAllahblog akan berehat sebentar...kalau pon ada update....mybe seminngu sekali ja kot sampai la semua kerja aku selesai....will miss u allzzz....=)...semoga terus sukses



****kepada yang nak letak banner free...anda boleh terus email di hafizrahman90@gmail.com
aku akan terus letak once aku online....xpayah bayar...malas la aku nak amik duit dari korang....tapi macam aku cakap dalam entry nie keutamaan diberi kepada blogshop n online market.....=))free je la weh....

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)