Home » » PROMOSI!! Iklankan Banner Bisnes Anda Secara Percuma

PROMOSI!! Iklankan Banner Bisnes Anda Secara Percuma

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, September 01, 2010 | 11:31 AM

ok sempena bulan ramadhan yang mulia dan hari raya yang bakal menjelang nie...aku nak bersedekah sikit..hehe...




nmpk kn kotak2 banner yang masih kosong ditepi2 tu??macam kat atas nie actually baru ja letak...sebelum nie xpernak pon buat...so dengan sukacitanya aku nak memaklumkan kepada sesiapa yang nak mengiklankan banner add bisnes masing boleh tinggalkan komen anda di post nie....



  1. free selama sebulan....tarikh sebulan bermula dari tarikh add banner anda diletakkan
  2. untuk lanjutan ke bulan2 seterusnya..sedikit bayaran akan dikenakan...murah ja.(harga akan ditetapkan kemudian) jika tak berminat...banner anda akan digantikan dengan banner pihak2 yang berminat..
  3. setiap orang boleh letak satu je add banner
  4. mesti 125 x 125 punya banner (wajib) dan bagi link sekali
  5. priority diberikan kepada banner bisness (online sopping)..banner yang promot blog akan diterima jika ada kekosongan lagi
  6. selepas comment disini...sila emailkan add banner anda dan link ke email saya hafizrahman90@gmail.com

bukan senang nie nak dapat free sebulan...so cepat...siapa cepat dia dapat....terhad kepada 8 banner sahaja

boleh bagitau kepada rakan2 anda yang ada buat online shopping untuk letak banner disini....tak salah membantu rakan2 ..bulan2 puasa nie...pahala berganda2...=)

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

8 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)