Home » » ESQ REVIEW : First Impression Yang Bagus

ESQ REVIEW : First Impression Yang Bagus

Written By Hafiz Rahman on Monday, August 23, 2010 | 12:59 PM

salam semua....seperti yang telah dijanjikan ..aku akan buat REVIEW tentang program ESQ 165 yang telah aku sertai pada 21 dan 22 Ogos 2010 bertempat di Dewan Besar UiTM Pulau Pinang.


first impression apabila sampai ke dewan di UiTM P.Pinang...waaa...venue adalah Dewan Utama yang baru siap..kiranya program ESQ 165 adalah program pertama dijalankan di dewan tersebut....bangga bila jadi pelajar dari kampus lain yang rasmi dewan tersebut..


first impression yang ditunjukkan oleh pihak organiser apabila sampai...turun ja dari bas kami disambut oleh ATS iaitu Alumni Trainer yang membantu pihak ESQ 165 bagi melicinkan perjalanan kursus...ATS adalah bekas2 peserta yang telah mendaftar diri sebagai sukarelawan untuk membantu peserta2 kursus sepanjang kursus dijalankan....berbalik kepada cerita tadi...sambutan yang diberikan sangat2lah mesra....macam mak mertua yang menyambut menantu baru...lebih kurang macam tu la kiranya...rasa diri dihargai dan disayangai bila layanan pertama sudah seperti 10 tahun kenal...tahniah kepada ATS yang sangat mesra..


masuk kedalam dewan...fasiliti semuanya sangatlah lengkap....macam masuk dalam pawagam....big screen ada 3...sound system terbaik..macam nak buat konsert MJ...tempat selesa dan pihak organiser pulak sangatlah mesra....itu cuma first impression...second,third,fourth......bla3.....macamana pulak???tunggu entry akan datang...tak sempat weh..haha...entry selepas ini aku akan terangkan apa sebenarnya maksud ESQ 165...apakah 165 tersebut...???bagi yang tau diam2 sudah....ni bagi yang xtahu...tapi tak ade la terang 100 %...yang tu kna bagi motivator la jelaskan.....okey out dulu....assalamualaikum semua!!!!=~~~~

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)