Home » , , » TABIAT GIGIT AIS DAN STRAW SAMPAI HANCUR LEPAS MINUM

TABIAT GIGIT AIS DAN STRAW SAMPAI HANCUR LEPAS MINUM

Written By Hafiz Rahman on Thursday, July 22, 2010 | 1:03 AM




adakah anda pernah perasan yang anda mempunyai tabiat seperti ini??the fact is ,,aku ada tabiat nie....lepas habis minum ...gigit ais....sampai habis tggal cawan aku kerjakan....tak kira la size ais tu macam mna...besar ka...kecik ka....bulat..4segi...3segi ...semua jadi mangsa kerakusan gigi aku...hahaha
tapi kira ok what...at least apa yg aku bayar dimakan sehabisnya....tak dak yg rugi...1 sen pown xtinggal..haha..kedekut betul...


tapi kn..dari apa yang aku tengok...orang suka gigit ais sebab tak tau nak buat apa lepas habis minum...sementara nak tunggu member habis makan ke...nak tunggu pok cik kedai tu datang kira...gigt dulu....agak2 klw tak da ais...benda lain jadi mangsa x??sebab pa tak gigit ja meja ka...kerusi ka....ataupun gigit kawan anda di sebelah...sodap jgk tue
satu lagi tabiat ....selain gigit ais...mesti anda perasan yang kebanyakan dari kita suka gigit straw ..kadang-kadang sampai naik hancur straw tue...adehhhh....straw yang tak bersalah tu pon jadi mangsa jugak....


P/S :: agak2 lepas nie ada x tabiat gigit cawan???habes la botak kepala tokei kedai...tiap2 hari kna tukar cawan baru.....haha

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

2 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)