Home » , , , » GUNA PLATFORM facebook UNTUK ROSAKKAN ANAK BANGSA..aku marah nie!!

GUNA PLATFORM facebook UNTUK ROSAKKAN ANAK BANGSA..aku marah nie!!

Written By Hafiz Rahman on Monday, July 12, 2010 | 5:59 PM

masa online facebook tadi..aku check la page suggestion aku yg berlambak2 aku xaprove tue....tgk2 ade satu group nie...masuk je aku dah mla rasa pnas tgk...nak je aku maki2 dekat wall dia...tapi xpe...sabar...aku lepas geram dengan buat entry..harap pemilik group tersebut baca dan terasa...

nama group nie SAYA TAK SUKA MATA PELAJARAN MATEMATIK DAN ADD MATH!!


aku taw la ko xsuka belajar...lantak la kau xsuka belajar...sape suruh ko malas belajar..memang la xsuka kalaw ko xmaw belajar...so watpe ko ajak orng lain untuk bersama2 kau xsuka belajar??kau nie kurang ajar ke
???or kau memang kurang diajar??nak aku ajar???haa tggu jap..


wtpe nak bising dah xsuka subjek tue...senyap2 sudah la..watpe nak bising2...ko nak hidup nie memang xde kira2 ek...memang ko xpernah pegi kedai beli barang ke..kalau ko beli barang harga seringgit pastu ko bagi sepuluh rggit..memang ko blah cam tue je ke?xamik balance??

ape la pnya xde keje lain...dari pemerhatian aku di facebook..manusia2 kat situ memang suka menggunakan sesuatu isu untuk menarik members masuk ke dalam group dia...watpe ko nak wat group macam tue...Buat la group SAYA SUKA MAKAN CEKODOK ke..ape ke..nie tak...ko buat group membenci Ilmu ...

maals nak beleter..nnt klw aku dah start beleter..memang xlarat korang smua nak baca


p/s ::marah dekat owner blog tue je=)dengan yang lain sayang je...hahahaha

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)