Home » » EDISI JEJAK FRESH BLOG!!MAMA NAJLAA PUNYA!!

EDISI JEJAK FRESH BLOG!!MAMA NAJLAA PUNYA!!

Written By Hafiz Rahman on Friday, May 14, 2010 | 9:56 AM

ok dah byk ari xbuat edisi jejak nie sbb buzzy dengn kerja2 yg xciap lagi...tp aku gagahkan jugk sbb memenuhi permintaan orang...xbaik xtunaikan apa yg orang nk kn???kita kna hargai setiap vizitor di blog kita..
.
ok blogger hari nie ada lah....jeng3x    MAMA NAJLAA PUNYA
.
.blog yg dimulakan dengan header gambar seorang anak kecil yg comel..bernama Nurul Ain Najlaa..anak mama najla la...ee comel la....then lepas tue ada lappy dengn gmbr berdua bersama budak comel tadi lagi=)sambil diperhatikan oleh seekor ape tah..=)
.
.in overall blog mama najla nie sgt cntik...but aku akan berikan jgk komen membina disini...untuk kebaikan bersama
my comment on mama najla blog is :

  1. terlalu byk benda di atas sebelum post...kebanyakan visitor lebih suka bila bukak je blog...nmpk da latest post...
  2. regarding commment yg no 1 tadi..kurangkn widget di atas...mgkin boleh dipindahkan ke sidebar =)
  3. mgkin boleh dibesarkan lagi width blog...macm kecil je kat tgh..ditepi2 tue masih ada byk ruang....maximizekan penggunaan ruang..widgetindex boleh di adjust width...
  4. shoutbox terlalu ke bawah...klw boleh naikkan ke atas ckit=)klik tips  shoutbox 
  5. better widget follower dengan shoubox tue dekatkan...atas bawah pn xpe...sbb lepas follow selalunya visitor akan tinggalkan mesej untuk bagitaw dia da follow=)...so menyenangkan visitor ...xpayah scroll2 dah
itu je nk komen...klw bayk2 nnt tkut byk plk yg salah cakap=)

so cepat peg sana...macam2 anda leh dpt dari blog  


**so kepada sesape yg freshy..n rasa nk di terjah oleh aku yg freshy jgk nie...senang je...tggalkan komen ..follow my blog ..jgn lupa link back my blog=)n tggalkan link anda=).anda juga akan di link =)

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

8 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)