Home » , , , , , » Adakah anda setabah gadis ini??

Adakah anda setabah gadis ini??

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, May 05, 2010 | 10:06 PM



mood aku dah semakin ok...so boleh la nk buat post lagi untuk ari nie...baru 2 post je ari nie...xcmpat sbb tadi ada exm ...
.
.today i wana tell u about yesterday=)...dalam entry semalam  aku ada gtw tentang seorang gadis nie...siapa dia???special ke smpai dapat jadi tajuk utama pos aku arinie...??
.
.cm nie citanya...smlam aku g amik kak aku dekat mall..dia dengn sorang gadis nie...comel=)..kakak aku cakap budak tue nk bli barang sbb dia dpt matrix...nk daftar 10hb nie...matrix changlun Kedah....tahniah kat dia...
.
.aku mula2 xtaw pn sapa gadis nie...tapi ttba kakak aku cakap..."kesian dia kn??" aku tanya la npa plk??
"dia tue duduk dengn nenek dar umur 3bulan...mak ayah cerai...ayah dia jrg balik rumah...mak??mak dia setaun sekali ja...tupown gadis nie dgn mak dia pn xrapat...setakat jumpa n cium tgn ja...kesian aku tgk..Farah namanya..manis mukanya...sgt2 pemalu...sorang yg pndai...SPM 7A...PMR pon 7A...sebak sgt bila aku ingt dia dri kecik xdapat kasih syg seorang ibu n seorang bapa...klw nk dibandingkan dengn kita yg kdg2 ada parent tapi lgsung x hargai apa yang kita ada...
.
apa yg buat aku lagi sedih...tanya la 10hb nie sape antar peg daftar Matrik??dia ckp xtaw la lgi...aku klw ikutkn mmg aku nk antar je dia...tapi tu la...ada msalah sbb pagi 10hb aku dah bertolak ke Perlis sbb ada kem sampai 14...huhu...xpe la...ada masa insyaAllah aku akn g lawat jgk dia nnt...
.
knapa aku cakap dia nie seorang gadis yg menarik??

  1. dari kecik dia dah berdikari ..tggal dengan nenek ja.
  2. wlwpon xdapat kasih syg yg cukup..dia ttp rajin blajar
  3. abes spm...dia kerja kilang...barang2 yg dia beli semalam 100% pakai duit sendiri...
  4. walawpon gaji dia kerja kilang xbanyk..tapi dia lgsg xkedekut duit dia sendiri
apa2 pown...aku tabik spring kat dia...sikap seorang gadis macam nie la yg ptut ada dlm diri semua gadis zaman sekarang  nie...

**maaf sbb aku xde gmbar dia..tapi klw aku letak nnt ada rmai plk yg mnx number...so xpayah la...hihi
**jgn terpedaya sebab gambar kat ats bukan gmbr dia...credit to encik google=)

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

14 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)