Home » , » DEDAH!!!WIDGET amongus dan WIDGEO bercanggah...jumlah visitor online xsama!!

DEDAH!!!WIDGET amongus dan WIDGEO bercanggah...jumlah visitor online xsama!!

Written By Hafiz Rahman on Friday, April 30, 2010 | 1:52 AM

Hari nie aku nk mendedahkan sesuatu yg mybe korang xbpe taw....sje nk share je...bkn nk condemned widget nie sbb aku pn pki dua2 widget nie n in fact ,aku pn xleh nk wat widget macam nie.....credit to pencipta widget nie (xtaw sape)
 
and

.
.
ok....nk pendekkn post nie supaya korang xborink membaca post yg  borink nie..ok jom kita tgk online visitor di blog aku...printscreen time bla tah xingat...take a look at this

(klik untuk tumbesaran aktif)


yg on9 ckit je (blog aku xpopular cam  Redmummy(merah lagi)=) , cik epal  ,  HANIS ZALIKHA GTO aka Eryqazz or  BEN ASHAARI  yg capai beribu unique visitor sehari)...tapi blog cikai yg visitor sikit nie pon dah ada percanggahn...bayngkan jika Red Mummy guna widget nie...(dia gna ke???xkot)..klw dia gna mct perbezaan akan jadi lebih besar....
.
.
.
ok untuk membuktikan kajian aku(kajian la sgt)...ok lets take a look at this one ..again at different time




ok dah terbukti ka????cukup la tue 2 evidence...ok abes dah...
.
.
matlamat pendedahan
=mendedahkan ape yg xdidedahkan
=jgn salah faham k...aku bukan mengcondemned widget nie...once again...bukan mengcondemned...sbb aku pn guna nj suka widget nie...
.
.
.
.
.
p/s..klw ada admin from this widget yg membaca post nie mybe dorang akan betulkan ape yg xbetul=)keep it up....among us n widgeo is the best!!!nytez all

p/s lagi..klw apa yg aku post nie salah,bagitaw erk

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

3 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)