Home » » 30 ringgit MELAYANG..PAK GAD UiTM mmg stylo lah....

30 ringgit MELAYANG..PAK GAD UiTM mmg stylo lah....

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, January 12, 2010 | 12:41 AM


memg marang prapu kepunden prang sekeper pnya pak gad....sblm nie mmg aku ok ja dgn gad2 nie...tp mlm nie aku tersgt la gram....cam nk hmpuk2 kpla dia kat batu je....taw nape???aku kna sman dgn de...ska hati je...baru mggu ke2 start study dah kne...adoyai...ptut la UiTM kaya...ari2 beribu2 income masuk hasil saman dorang tue...citenye camnie...aku letak  moto kat parking blkg kolej...moto aku xlekat lg stiker UiTM...yela,aku bawu je bwk moto tue..xcmpat lg nk apply stiker....ttbe kne saman plk..msa aku nk g meerg tdi nengok2 surat saman ada dalm raga motor...maw xbengang dgn spesies pak gad nie...xpasal2 je pulus aku melayang 30 rggt..ntah pape saman mahal2...student je pn....bengong je...ckap nk bgi student senang tp mnyusahkn je...bt pak2 gad...aku xmarah dgn smua pak gad...tp aku mrh dgn pak gad yg saman aku tue n yg ska saman2 org......pulun je lbh....dah ska sgt saman2 apply r jadi polis trafik...jpj ke..arrghhhhh...aku xpuas hati....xnk bayar...lantak la ape nk jadi....aku xsalah pn....lain r klw aku dah setahun bwk motor xde stiker...nie baru je aku bwk msuk dah kne saman....tah pape....tp yg plg xbeznye...wlw mcmne aku bengang sklipun...saman tue ttp ade jgk..xleh nk kensel dah.....blah dlu r...lgi byk aku taip...lagi meluap2 rsa bengang aku dgn sape yg saman aku tue....bye

p/s untuk gad:jgn sampai aku join genk benci pak gad kat facebook

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

4 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)