Home » , , , » Pakej Camping / Khemah Pulau Perhentian

Pakej Camping / Khemah Pulau Perhentian

Written By Hafiz Rahman on Friday, March 11, 2016 | 6:21 PM

abdul chalet pulau perhentian, arwana perhentian resort pulau perhentian, chalet pulau perhentian, fauna beach chalet, flora beach chalet, gambar snorkeling perhentian, honeymoon, how to go to pulau perhentian, pakej makan murah perhentian, pakej percutian ke pulau perhentian 2017, pakej percutian ke pulau perhentian 2018, pakej percutian ke pulau perhentian 2019, pakej percutian ke pulau perhentian 2020, pakej percutian perhentian, pakej pulau perhentian, pakej pulau perhentian 2 hari 1 malam, pakej pulau perhentian 2015, pakej pulau perhentian 2016, pakej pulau perhentian 2017, pakej pulau perhentian 3 hari 2 malam, pakej pulau perhentian 4 hari 3 malam, pakej pulau perhentian besar murah, pakej pulau perhentian honeymoo, pakej pulau perhentian kecil murah, pakej pulau perhentian murah, pakej snorkeling murah perhentian, pakej snorkeling pulau rawa, penginapan bajet pulau perhentian, penginapan murah pulau perhentian, penginapan pulau perhentian, perhentian family package, perhentian group package, promosi pakej keluarga pulau perhentian, promosi pakej kumpulan pulau perhentian, pulau perhentian activities, pulau perhentian chalet murah, pulau perhentian hotel, tempat makan murah perhentian,pakej camping pulau perhentian, camping package perhentian island, tapak khemah pulau perhentian, camping site perhentian island, pakej camping group perhentian, group camping perhentian island, 


Artikel asal dari MyPerhentian Travel Blog
Kalau sebelum ni kami dah bagi Tips Camping di Pulau Perhentian kepada anda yang berminat nak mencuba pengalaman baru bercuti sambil bercamping tepi pantai, kali ini kami nak bagi info pakej menarik kepada anda yang berminat nak datang in small group atau trip kelab, sekolah, persatuan, or apa-apa saja.
Kenapa pakej penting ? Maybe ramai cakap gamble je ke sana lagi jimat. Yes betul , memang boleh jimatkan sedikit perbelanjaan, tapi gamble ke Pulau Perhentian terutama semasa peak season (April – Ogos) sebenarnya maybe akan menambah masalah kepada korang. Silap-silap korang akan end-up tidur tepi pantai berbumbung kan langit bertemankan bintang dan kalau ada rezeki , berselimutkan air hujan. Hehee
Buat rancangan perjalanan lebih awal tapi dalam masa yang sama , balik kepada motif awal iaitu untuk berjimat dan enjoy. And sebab tu jugaklah MyPerhentian dah calculate sehabis murah untuk bagi korang pakej yang selesa , jimat dan mudah. Yang penting datang Pulau Perhentian, enjoy , balik boleh cerita dengan member kasi dia geram and jeles.
Untuk pakej camping / berkhemah di Pulau Perhentian, anda boleh rujuk pakej berikut :
KLIK UNTUK BESARKAN 
PAKEJ CAMPING / KHEMAH PULAU PERHENTIAN MENGIKUT BAJET ANDA
======================================================
1. Full Board + BBQ Dinner ( for 20pax above only )
– Transfer Boat
– 2 Night Camping Site + Tent
– 2 Breakfast / 2 Lunch / 1 Dinner / 1 BBQ Dinner
– Camping Site + Tent
– Snorkeling Perhentian Island 4 Point (with equipment)
– Windmill Tour
RM275 / person
======================================================
2. Full Board Camping Package
– Transfer Boat
– 2 Night Camping Site + Tent
– 2 Breakfast / 2 Lunch / 2 Dinner
– Camping Site + Tent
– Snorkeling Perhentian Island 4 Point (with equipment)
– Windmill Tour
RM259 / person======================================================
3. Half-Board Camping Package
– Transfer Boat
– Camping Site + Tent
– Snorkeling Perhentian Island 4 Point (with equipment)
– Windmill Tour
RM195 / person======================================================
4. Free & Easy Snorkeling
– Transfer Boat
– Camping Site + Tent
– Snorkeling Perhentian Island 4 Point (with equipment)
RM169 / person======================================================
Untuk maklumat  lanjut dan tempahan , sila berhubung dengan MyPerhentian:
W/A : +6019 4574 157 (HAFIZ)
W/A : +6014 5466 081 (VIE)

CLICK FOR CAMPING SITE PHOTO 

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)