Home » , , » Eyriqazz vs Denaihati

Eyriqazz vs Denaihati

Written By Hafiz Rahman on Saturday, July 21, 2012 | 10:34 PM

EYRIQAZZ-VS-DENAIHATI

Jika ditanya , siapa Nor Iman Nazuki dan Amir Hassan, mungkin ada yang menggaru kepala. Siapa tu, tiba tiba nama disebut. Cuba pula sebut Eyriqazz dan Denaihati. Terus menjelma mentol atas kepala. Itulah penangan branding nama yang kedua dua mereka ini dah cipta dalam dunia blogging Malaysia.

Jika ingin dibandingkan kedua dua blogger ni, mungkin ada yang akan cakap. Eyriqazz lagi popular, dia ada gambar dengan Hanis Zalikha…..

Mungkin ini yang dimaksudkan. ?hehe.. Dan Eyriqazz juga seorang blogger yang digeruni kerana kritikan pedasnya ke atas company- company yang servisnya “tak bagus”. Jangan main main . Tangan yang disangka lembut menaip keyboard, menggoncang dunia, mencipta sejarah. Entah kenapa rasa macam lirik lagu. Biarlah.

Dan ada yang akan cakap, Denaihati lebih hebat. Dia menang Best of The Best Blog of The Year.

image

Namun jika dilihat pada kejayaan mereka, kedua duanya masing masing sama hebat . Sama sama naik kata orang. Dalam dunia blogging, branding itu penting, sama juga dengan penulisan. Penulisan yang baik kadangkala lebih berkuasa dari berkata kata. Branding pula memastikan nama terus dikenali .


Eyriqazz vs Denaihati


Dan sekarang, kedua duanya munculkan pula branding “ Eyriqazz vs Denaihati” dengan menganjurkan cabaran SEO . Aku baru berkesempatan untuk join sebab sebelum ini ada masalah dengan laptop yang buat hal keluar masuk ICU. Ini percubaan join contest dengan menggunakan platform blogspot. Ada yang kata blogspot lebih mesra SEO dibandingkan dengan Wordpress. InsyaAllah mungkin Pagerank BlogHafizRahman sekarang di PR3 jadi mungkin membantu untuk entry ini berada di google search page . Rezeki bukan kita tentukan. Kita lihat keputusannya bila diumumkan nanti.

Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com ditaja bersama

  1. Denaihati.com,
  2. Azri.my,
  3. Blogr.my,
  4. ziefauzi.com,
  5. Shakiddo.com,
  6. ZarulUmbrella.Com,
  7. Hatiputera.com,
  8. Papamifz.com,
  9. Mksyahir.blogspot.com,
  10. Boladaily.com,
  11. BloggerSentral.com,
  12. Mysuperkids.net,
  13. Vitaminsemulajadi.com,
  14. Aslamber.Com,
  15. http://kgbalimbang.blogspot.com,
  16. Ciktom.Com,
  17. Muhasabahtrading.Com,
  18. PanduanServisBlog.Com

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

5 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)