Home » , , » Koleksi Gambar Rumah Mewah Siti Nurhaliza Di Malaysia

Koleksi Gambar Rumah Mewah Siti Nurhaliza Di Malaysia

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, June 26, 2012 | 8:10 AM

rumah siti nurhaliza, rumah banglo siti nurhaliza, rumah mewah siti nurhaliza, rumah siti nurhaliza dan datuk k, rumah datuk k, rumah banglo mewah, rumah milik siti nurhaliza, banglo siti nurhaliza, banglo siti di bukit antarabangsa, banglo siti di cameron, rumah siti di pahang

Semua mungkin sudah sedia maklum , Datuk Siti Nurhaliza bersama suaminya , Dato' K mempunyai beberapa hartanah dan rumah diseluruh Malaysia dan luar negara. Kekayaan pasangan suami isteri ini tidak boleh disangkal dengan kekayaan mencecah jutaan ringgit . Pelaburan hartanah pada masa kini memang menguntungkan. Jadi memiliki sebanyak mungkin rumah bukanlah sesuatu yang merugikan. Dan yan penting, ianya datang dari hasil titik peluh mereka bekerja keras selama ini. 

Jom kita saksikan 4 buah rumah Siti Nurhaliza yang dimilikinya di Malaysia

RUMAH_SITI_NURHALIZA_DI_MALAYSIA

rumah Siti Nurhaliza di Cameron Highland


rumah asal Siti Nurhaliza di Pahang yang diubahsuai menjadi sebuah banglo mewah dan dihuni oleh ibunya ketika ini. 

ini pula Rumah utama Datuk K dan Siti Nurhaliza yang terletak di kawasan penempatan elit di Bukit Antarabangsa. Rumah ini adalah antara kediaman termewah dikawasan tersebut dan boleh diumpamakan sebuah mahligai dan bukannya rumah biasa. 

dan terakhir adalah rumah banglo Siti Nurhaliza di Cheras. 

Siapa sangka, seorang gadis kampung yang dulunya hanya menjual kuih bagi membantu keluarga, kini merupakan seorang wanita elit yang berjaya dan memiliki kekayaan yang diidamkan oleh semua orang. Ditambah dengan perkahwinannya bersama seorang usahawan berjaya di Malaysia. Mungkin ramai gadis mengidamkan menjadi seperti Siti Nurhaliza. Apapun , hanya usaha yang kuat dan  berterusan sahaja mampu menjadikan anda seperti beliau. Apapun Siti Nurhaliza memang seorang artis yang aku sangat salute sebab disebalik kekayaan dan kejayaan yang dimiliki, beliau masih seorang yang merendah diri dan tidak bermegah dengan kekayaanya. 
*InsyaAllah kami akan paparkan koleksi kereta mewah Siti Nurhaliza dan Datuk K di entry yang akan datang. 

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

7 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)