Home » , , » Zakar Tak Boleh “Turun” Lepas Buat Tatoo

Zakar Tak Boleh “Turun” Lepas Buat Tatoo

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, January 11, 2012 | 4:11 PM

Seriusly memang satu kebangangan dan kebodohan bila terlalu cintakan seseorang sampai sanggup membuat tatoo nama kekasih yang disayangi tersebut dikemaluan. Apa kejadah tatoo di anu ? Tempat lain macam dah tak ada . Bajet romantik habis la tuh. Haa amekkaww kan dah tegak tak leh nak turun turun dah. Lawak pun ada jugak bila fikir balik. kah3x.

 

Ini berita yang diambil dari mynewshub :

Takde kerja cari kerja! Mungkin itulah istilah paling tepat yang boleh penulis berikan pada seorang pemuda Iran berusia 21 tahun ini.

Dek kerana terlalu menyintai gadis pilihannya, dia bertindak melukis tatoo huruf ‘M’, pangkal nama awekknya itu di kepala zakarnya sendiri, pergh!

Tak cukup dengan itu, dia juga melukis tatoo dalam bahasa Parsi iaitu “borow be salaamat” atau bahasa Melayunya, selamat dalam pengembaraanmu, di zakar tersebut.

Yang menjadi masalahnya, tindakan itu menyebabkan zakarnya cedera hingga menyebabkan ia menegang dan tidak TURUN-TURUN!

Kisah ‘sedih’ pemuda berkenaan kini menjadi perhatian di seluruh dunia kerana ia dilaporkan dalam The Journal Of Sexual Medicine yang terkenal itu.

Menurut pakar perubatan, masalah itu terjadi kerana berlaku pendarahan dalam tisu zakar tersebut sewaktu proses tatoo itu dilakukan.

Penulis difahamkan yang pemuda berkenaan ada menjalani pembedahan bagi ‘membetulkan’ masalah itu namun ianya gagal – hanya turun separuh!

Gambar di atas adalah gambar zakar pemuda berkenaan, maaf, kami terpaksa ‘crop’ bahagian tertentu, kang tak pasal-pasal jadi gambar lucah pulak.

Ini untuk membuktikan bahawa kes itu benar-benar wujud dan untuk memberi pengajaran pada kita semua agar….JANGAN BUAT PERKARA TAK TENTU PASAL KAT ‘BENDA’ TU!

**Perhh lukis kat kepala zakar? Gila ka apa? Tak rasa sengal ke? Damn it.. Aku yang rasa sengal baca. Dah sendiri cari pasal , sendiri la tanggung benda tergantung tu . Paling tak leh blah lepas dia buiat pembedahan tu, turun tapi separuh. Aku tak boleh nak bayang la turun separuh tu jadi macammana. kah3x.. adehh sakit perut aku gelak .

SUMBER

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)