Home » , , , , » Video Penjelasan Amalina Che Bakri Isu Seksi Dan Gagal Universiti

Video Penjelasan Amalina Che Bakri Isu Seksi Dan Gagal Universiti

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, January 04, 2012 | 10:11 PM

Videp Ucapan Amalina Kepada Rakyat Malaysia
Video Amalina Jelaskan Isu Seksi

Selepas kontroversi demi kontroversi menghimpit pelajar cemerlang 17 A SPM 2007 berkaitan isu belaiu beraksi daring dan khabar angin mengatakan bahawa beliau gagal dalam pengajian di University of Edinburg, ibu beliau semalam tampil membuat penjelasan kepada pihak media berkaitan isu Amalina ini. Anda boleh rujuk di entry : Amalina Che Bakri Masih Cemerlang : Gambar Seksi Hanya Simpanan Peribadi– Ibu
Dan petang tadi, dengan kerjasam blog hiburan Beautifulnara.com dan Hazrey.com, Amalina telah berjaya dihubungi melalui talian video SKYPE dan beliau telah memberikan penjelasan dan memohon supaya blogger blogger dan masyarakat Malaysia supaya menghentikan tohmahan dan cacian kepada beliau berhubung isu tersebut. Tak dinafikan gambar gambar yang disebarkan memang milik Amalina dan beliau memohon jasa baik kepada pengendali laman web yang menyiarkan gambar gambar tersebut untuk menarik semula artikel dan memadam semua gambar gambar yang “mengaibkan” tersebut. Pihak Admin HafizRahman sendiri telah memadam keseluruhan artikel “panas” tersebut tengahari tadi iaitu sebelum perbualan video dibuat petang tadi atas permintaan beberapa pihak yang meninggalkan komen dan email kepada admin.

Dan dibawah ini adalah video perbualan Amalina yang dirakamkan oleh hazrey.com

maka dengan penjelasan ibu beliau dan dari pihak Amalina sendiri, mungkin isu ini akan reda dalam masa sehari dua lagi dan diharapkan isu sebegini tak timbul lagi dan  kesilapan Amalina jugak yang “menyebarkan secara tak sengaja” gambar gambar daring beliau . Kalau benar ia simpanan peribadi, jaga elok elok dan hanya untuk tontonan seorang diri sahaja. Mungkin ini kesilapan beliau , semua kita pernah, dan akan melakukan kesilapan yang tidak kita sedari selama kita hidup sebagai seorang manusia. InsyaALlah kita doakan yang terbaik untuk beliau di sana. Dan rasanya permintaan Amalina secara baik untuk buang gambar gambar seksi beliau perlu diambil berat oleh semua pengendali blog di Malaysia.
sumber dan gambar :


UPDATED : video penuh penjelasan mengenai semua isu di (VIDEO EKSLUSIF)Nur Amalina Che Bakri Menjawab Segala Cemuhan

hazrey.com
beautifulnara.com

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

5 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)