Home » , , » Video Ongbak Rindu (Parodi)

Video Ongbak Rindu (Parodi)

Written By Hafiz Rahman on Friday, January 13, 2012 | 7:00 PM

First time aku tengok, rasa macam errr tah pape je tak berapa nak faham sangat sebab aku just tengok cam2 tu je filem Ombak Rindu nih. But then aku tengok untuk kali kedua , rasa macam ok gak budak ni. Idea dah ada cuma mungkin tak sesempurna video Matluthfi buat . But ok la. Idea ada dan boleh buat orang gelak dan orang tak menyampah tengok. That’s the important thing . Dan , aku sedar yang video ni dah di share banyak dah dalam fb hari ni. Free je popular budak ni. haha. Jom tengok..

Ongbak Rindu(Parodi)

aku suka part merajuk tuh. Tah hape hape je merajuk . Idea bernas untuk bagi orang gelak. Keep it up . Maybe ke depan boleh jadi macam Matluthfi or AnwarHadi . Who knows?and FYI jugak, nama didalam Youtube Channel adalah IMANSYIPPO. Dan yang bestnya..Instead of Matluthfi dan AnwarHadi , dia ni jugak asalnya dari Kedah. Negerikuuu

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

1 comment

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)