Home » , » Justin Bieber Ada Anak Luar Nikah Berumur 3 Bulan?

Justin Bieber Ada Anak Luar Nikah Berumur 3 Bulan?

Written By Hafiz Rahman on Thursday, November 03, 2011 | 6:00 PM

LOS ANGELES: Penyanyi lagu Baby, Justin Bieber dituduh telah menghamilkan seorang peminatnya bernama Mariah Yeater.

Menurut laporan Star Magazine, gadis berusia 20 tahun itu tampil membuat pengakuan telah melahirkan seorang bayi lelaki berusia tiga bulan yang merupakan anak kepada penyanyi tersebut.

Justeru itu, Mariah telah menuntut Bieber dan kekasihnya Salena Gomez untuk memberi nafkah kepada bayi tersebut.

Bagaimanapun, pihak pengurusan Bieber telah mengeluarkan kenyataan menafikan tuduhan itu dan menganggap ia sebagai fitnah.

"Kami belum terima apa-apa tuntutan rasmi dari wanita tersebut dan menganggap ia sebagai fitnah.

"Malah kami akan mengambil tindakan mahkamah jika tuduhan tiada bukti ini diperbesarkan," ujar pihak pengurusan Justin Bieber dalam satu kenyataan media.


macam lawak pun ada bila nak bayangkan Justin Bieber ni yang masih lagi nampak macam budak budak dah nak jadi ayah. Macam adik je . Tapi rasanya semua ni propaganda perempuan tu je nak popular dengan cara cepat tak pun memang dah terdesak sangat nak jumpa Justin Bieber sampai buat macam tu. Seriusly aku pun tak tahu la apa istimewa sangat Justin Bieber sampai peminat dia especially perempuan menjerit jerit macam orang gila bila budak ni muncul

 

tengok video di bawah ni. Menjerit macam orang gila . Memang GILA..hahaha. lawak pun ada

 

mstar

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

1 comment

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)