Home » , » Tips Mengetahui Lelaki Masih Teruna Atau Tidak

Tips Mengetahui Lelaki Masih Teruna Atau Tidak

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, October 25, 2011 | 6:07 AM

Sebelum ini, dalam entry Tips Mengetahui Wanita Masih Dara Atau Tidak , aku dah berkongsi kepada kaum lelaki tentang bagaimana untuk mereka mengenalpasti samada wanita tersebut masih dara atau tidak. Dan entry tu memang mendapat sambutan . Banyak keyword yang datang ke entry tersebut. Rupa rupanya ramai yang memang mencari maklumat macam ini. Ok harini, aku nak berkongsi pulak bersama wanita tentang bagaimana mereka boleh mengenalpasti samada lelaki tersebut masih teruna atau tidak. Lelaki. AWAS anda diperhatikan. hehee. Antara tanda tanda yang boleh dikenalpasti yang menunjukkan seseorang lelaki tersebut masih teruna adalah seperti dibawah :

 

1. lelaki teruna suka mengintai-intai (curi pandang) perempuan cantik pada wajah berbanding lelaki tak ada teruna gemar melihat tubuh wanita

2. lelaki teruna segera mengalihkan pandangan apabila ditentang wanita cantik manakala lelaki tak teruna mengekalkan pandangan

3. lelaki teruna menunduk apabila dipandang wanita cantik dan menunjukkan reaksi gembira (mengetap bibir untuk cover senyum) tetapi lelaki tak teruna menunjukkan reaksi bersahaja

4. lelaki teruna malu membuka mulut untuk makan atau bercakap di hadapan wanita yg cantik. lelaki teruna seperti “kena interview” apabila bercakap dan badannya kaku

5. lelaki teruna berdegup kencang jantungnya apabila mendapati wanita cantik menyukainya

6. lelaki teruna membosankan apabila bercinta. gayanya agak “nerd”. gemar berlagak untuk menarik pasangannya.

7. lelaki teruna juga sanggup menghabiskan banyak wang untuk pasangannya untuk menambat hati pasanganna

8. lelaki teruna terlalu sensitif. mereka akan sering menghubungi pasangannya sehingga dapat dan mereka akan rasa sedih yang amat sangat apabila diabaikan

9. lelaki teruna sering mengagung-agungkan pasangannya dan mengatakan orang lain tak cantik. mereka akan bercerita tentang pasangannya dan memuji-muji pasangan apabila berbual dengan kawan-kawan.

 

Cuba try dengan boyfriend anda wahai wanita wanita sekalian. Tengok macam ini atau tidak. Tapi kalau dia macam ni, anda bercerai berai dan bergaduh tumbuk bagai, jangan salahkan entry ini dan serang admin blog ini ek.hahaha. Itu salah sendirik. Habis la lepas ni lelaki yang dah tak teruna akan cuba berlakon menjadi seperti di atas. haha

 

PERHATIAN : sekadar ramalan dan tak ada bukti saintifik yang mengatakan semua ni adalah fakta. Jangan percaya 100 %.

Sumber :

Berita-harian-online

sumber gambar

 

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

6 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)