Home » , , » Video Iklan Manchester United Versi Malaysia Yang SuperStyloo

Video Iklan Manchester United Versi Malaysia Yang SuperStyloo

Written By Hafiz Rahman on Thursday, September 22, 2011 | 2:15 PM

TM, syarikat telekomunikasi yang menjadi Rakan Kongsi Telekomunikasi  Rasmi Manchester United telah menghasilkan satu iklan yang aku rasa superstylo . Check it out bagi yang belum tengok lagi

Kita rasa pelik kan bila tiba tiba comentator tu sebut nama Ramli, satu nama yang betul betul Melayu. But its not imposible untuk kita achieve saomething like that. Maybe 2 tahun, 3 tahun?or 10 tahun lagi? Bola sepak Malaysia pun dah banyak peningkatan sejak kebelakangan ni  .

 

#sayang Safee Sali ada masalah dengan Cardiff City dan kemungkinan besar tak terpilih untuk bersama Kelab Eropah tersebut. Baca entry ini : Permit Kerja Halang Safee Bersama Cardiff City

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)