Home » , , » GAMBAR PERKAHWINAN 12JUTA NORMAN DAN MEMEY

GAMBAR PERKAHWINAN 12JUTA NORMAN DAN MEMEY

Written By Hafiz Rahman on Friday, September 30, 2011 | 2:35 AM

Perkahwinan “12juta” seperti yang dicanangkan oleh media sebelum ni untuk perkahwinan Norman hakim dan Memey sebenarnua bukannya “12juta” yang dimaksudkan . Resepsi perkahwinan tersebut jadi mahal disebabkan tajaan mutiara mutiara oleh Rafflesia. Its not like resepsi “Siti Nurhaliza” yang memang supergah . Resepsi ni macam biasa biasa saja cuma yang mahalnya tajaan tu la. Bukannya dia bak bagi terus pun semua semua tu. Ok jom layan beberapa gambar yang diambil dari blog Ini Cerita Atiqah yang dihostingkan oleh Oh Bulan

kasut yang dihiasi dengan mutiara dari Rafflesia

tak ada skirt yang lagi pendek ke nak pakai? Nur fathia, Julia Ziegler , Miera Liyana dan sapa ntah

Gaun “1juta” yang tak berapa nampak sangat “1juta” nye 

baju Fathia dengan Miera dah macam baju Big Show je aku tengok. Stok stok baju tarzan

more pic are coming for your view. click this nice blog

Apa-apa pun, kita doakan la perkahwinan mereka ni berpanjangan jodoh hingga ke akhirnya. harap Norman jadikan kisah lama dia sebagai pengajaran . Abby pulak diharap jangan keluarkan dah statement statement dengan perangai “budak” dia tu.

ENTRY TERBARU DAN MENARIK :

 

HONDA CIVIC TYPE R BARU YANG PERHHHHHHHHH!!!

MAKCIK HAJJAH SITT AL-WUZARA KINI BURUAN SKMM DAN INTERPOL

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

12 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)