Home » , » DAPATKAN IPAD2 PADA HARGA SERENDAH RM20

DAPATKAN IPAD2 PADA HARGA SERENDAH RM20

Written By Hafiz Rahman on Monday, September 26, 2011 | 12:24 AM

60 iPad 2 dalam masa 60 hari untuk anda menangi . Peluang yang datang hanya sekali dalam hidup. Siapa yang tak mahu gadget paling “panas” masa kini dengan tanpa membayar apa apa kan?

Adidas menganjurkan satu contest kepada pembeli pembeli produk Adidas . Sebagai penghargaan di atas sokongan dan pembelian, Adidas akan memeberikan 60 Ipad2 secara percuma kepada mereka yang bertuah. Seorang pemenang akan dipilih setiap hari dan total 60 orang pemenang bertuah akan memenangi ipad2 ini. Syarat syarat penyertaan teramat sangatlah mudah. Anda tak perlu berbelanja beribu ribu. So macammana anda nak menang ipad2 ni? Check it out here :

1 x iPad 2 EVERYDAY for 60 days

Contest Period: Daily from 15th August 2011 till 13th October 2011

60 daily contests giving you 60 chances to win!

Total of 60 x iPad 2 to give-away




Purchase RM20 pr above on any adidas body care products at participate retail outlets nationwide. (Please retain your receipt as proof of purchase for prize redemption)


SMS your entry details to 33310 as below:

adidas<_space>Name<_space>I/C No.<,>Retail Outlet Name<,>Receipt No.<,> Last 5 digit of Product’s Barcode(s)*

SEND TO 33310

*Type in the last 5 digits of all product(s) purchased, separated by _space if more than 1 products.

Example:
adidas Mohd Ali,880123-45-6789, Guardian, GD12345, 12345 88999
SEND to: 33310

Note: Each successful SMS entry will be charged at RM0.50. All unsuccessful SMS entries and system reply SMS will not be charged.


Check for Result
Result will be posted online (http://www.6060contest.com.my/winner) , and notified via phone.

TERMS and CONDITIONS APPLY

KLIK UNTUK BESARKAN

Cuma berbelanja minimum RM20 dan anda dapat peluang keemasan untuk dapatkan ipad2 . Menarik bukan?

HADIAH HARIAN YANG SUPERGEMPAK

 

Hadiah harian lain  juga disediakan kepada pemenang . Jumlah keseluruhan hadiah yang anda berpeluang untuk menangi adalah

1 x iPad 2 and 9 x adidas premium daily for 60 days.
TOTAL = 600 Prizes
 60 units of iPad2 + 540 adidas premium products

dan anda akan dapat 2x lebih peluang jika membeli sebarang produk Adidas Ice Effect . 2x peluang bermakna peluang untuk anda menjadi salah seorang dari 60 pemenang semakin hampir menjadi nyata.

semakin mudah untuk anda menang kan? Dan kalau korang dah bertindak cergas dan cerdas dengan syarat2 penyertaan di atas. Anda mungkin salah seorang pemenang yang akan diumumkan pada minggu minggu berikut :

Week 1 (15th August  - 21st August 2011)

Week 2 (22nd August - 28th August 2011)

Week 3 (29th August  - 4th September 2011)

Week 4 (5th Septmber - 11th September 2011)

Week 5 (12th Septmber - 18th September 2011)

 

**CHECK OUT SENARAI PRODUK ADIDAS YANG COOL

 

***cuba2 belajar nak buat sponsor post.This is my first try. haha.  Mana tau ada rezeki masa masa depan. Bro Eyriqazz tolong komen. hehe. Alhamdulillah walaupun BE lama baru je jadi ME, dah ada BE baru yang masuk gantikan. Sayang nuffnang (walaupun tgh apply innity..hihi)

ref : 6060contest

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

1 comment

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)