Home » , , » Majlis Amal dan Berbuka Puasa 2011 Bersama Rumah Orang Tua Anjuran Kelab Blogger Utagha

Majlis Amal dan Berbuka Puasa 2011 Bersama Rumah Orang Tua Anjuran Kelab Blogger Utagha

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, July 20, 2011 | 11:19 PM


masih belum tahu apa itu KELAB BLOGGER UTAGHA? Anda memang rugi kalau tak tahu. Kelab Blogger Utagha (KBU) adalah satu komuniti yang menghimpunkan semua blogger bloggger dari kawasan utara iaitu Perlis, Kedah , Pulau Pinang dan Perak. Ahli yang join tak kisah sama ada lahir di Utara, tinggal atau belajar di utara.Yang penting ada kena mengena dengan utara.

Before this, dah ada beberapa event yang dah dihandle oleh semua geng2 KBU. Dan terbaru, KBU akan mengadakan sedikit aktiviti amal iaitU Majlis Amal dan Berbuka Puasa 2011 yang akan diadakan di Rumah Sri Kenangan . Sebelum ni , KBU jugak pernah buat aktiviti amal iaitu Gathering Blogger Utagha Bersama Sama Anak Yatim. Untuk baca entry berkaitan KBU , boleh klik di SINI

MAKLUMAT BERKAITAN Majlis Amal dan Berbuka Puasa 2011
Tarikh :: 13hb ogos (sabtu)
Masa :: 4pm - 11pm..
tempat :: Rumah Orang Tua Seri Kenangan Bedong, Kedah
Bayaran :: RM20/persekepala (tertakluk pada harga makanan, kalau harga lebih murah, bayaran akan dikurangkan) bayaran untuk pembelian yassin, hamper atau sesiapa blh memberi cadangan...
Aturcara majlis ::
- sesi ramah mesra bersama warga penghuni rumah seri kenangan
- berbuka puasa bersama penghuni
- sesi penyerahan sumbangan kepada rumah sri kenangan
- terawih bersama penghuni
*pukul 4pm dh kene ade kt sana...
*pakaian baju KBU dan pakaian sembahyang
*boleh bawak kawan, family, pakwe, makwe..dgn syarat buat bayaran..
last date bayar 8 ogos..bayaran kepada bendahari Syakira Yaakub (bank-in)..sila PM beliau utk urusan pembayaran
*yg xdapat datang tapi nak menderma dipersilakan berbuat demikian
*yg memerlukan transport sila rujuk kpd wakil negeri;
Pulau Pinang - Mikro KoKus
Perlis-
Kedah-
Perak-
kpd driver yg kereta/motor masih kosong sila beritahu~
sebarang pertanyaan sila bertanya di bawah terima kasih~

DISEDIAKAN OLEH ADMIN KBU iaitu Pakcu Sofi

##kalau document ni diupdate, aku akan update di entry nie jugak. Sebarang perubahan akan diberitahu kemudian. Kalau ada yang nak join , boleh berhubung seperti tertera dalam maklumat diatas okeh? Boleh la di share kalau nak yang lain lain tau jugak. Berkongsi tu kan kasih sayang?Sharing is Caring!!hehee

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

2 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)