Home » , , , , , , » Video Dan Gambar Fenomena Simbol Misteri Di Malaysia

Video Dan Gambar Fenomena Simbol Misteri Di Malaysia

Written By Hafiz Rahman on Thursday, March 31, 2011 | 6:00 PM

KECOH satu Malaysia dan juga di blog mengenai simbol simbol misteri yang muncul di beberapa lokasi . Simbol misteri tu muncul dengan bentuk yang sama, tapi di lokasi yang berlainan.

hari ni , aku perasan ada 3 blog yang keluarkan entry berkenaan simbol misteri ni iaitu

BRO EYRIQAZZ

ini gambar yang dirembat dari blog beliau dengan izin diri sendiri. Simbol tu berada di sebelah atas. Pendapat Bro Eyriqazz mengatakan

1) Virus baru yang dibawa oleh udara disebabkan keadaan bumi yang semakin kotor dan pencemaran yang semakin berleluasa?

2) Pembikinan filem Hollywood sedang dijalankan di lokasi ini?

3) Gimik terbaru dari pihak pengurusan KLCC dan bakal berlaku satu event yang besar tak lama lagi?

hurmmm!!boleh pakai jugak pendapat ni.


dan blogger kedua yang turut buat entry ni adalah:

phreak-id

gambar ni jugak dirembat dari entry beliau di SINI

ini gua tak puas hati sebab jadi kat Kedah. Gua orang Kedah bebb~~


dan ke 3 adalah

DARKBATMAN

DSC_0537

bro, gua tibai pic lu bro.LOL

dan semua ni membawa kepada satu blog iaitu ’lambangmisteri.blogspot.com’’.


dan dibawah ini adalah koleksi beberapa gambar simbol pelik yang muncul di beberapa tempat dan video yang mengejutkan berkenaan fenomena ni.

dan video ini sangat menyeramkan aku.

blogger lain yang turut buat entry berkaitan (sumber: phreak-id)

harap harap semua ni tak membawa sebarang perkara buruk kepada Malaysia. Mungkin jugak ini bayangan partikel dari kesan radiasi Nuklear jepun?Who knows right?(ishh seram sejuk aku). Dah la memang sejuk dalam library UiTM nie

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

2 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)