Home » , , , » Alternatif Terbaru Gantikan Gengblogger

Alternatif Terbaru Gantikan Gengblogger

Written By Hafiz Rahman on Thursday, October 21, 2010 | 5:42 PM

semu da sedia maklum tentang masalah yang dihadapi oleh website GENGBLOGGER iaitu salah satu lama web untuk ping blog terkenal buat semua blogger di Malaysia..tapi malang tak berbau..gengblogger menghadapi masalah untuk pengunjung masuk ke sana...tak tahu la sama ada pihak admin website tersebut sedang melakukan sesuatu untuk membetulkan apa yang patut or dah tak nak buat apa2 dah...dah lama rasanya web tu macam tu....ehh panjangnya pengenalan.....ok back to the topik



ok hari nie aku nak memperkenalkan satu web untuk ping entry anda yang terbaru...walaupon web nie tak sekompleks genngblogger yang ada macam2 featured ,,tapi rasanya web nie boleh berkembang maju seiring wawasan 2020...merapu dah


malas nak cita panjang....web nie bernama STORYANDA yang diuruskan oleh salah sorang member baik aku...sdara Anzur Anuar aka anzurxy...


senang ja nak ping entry terbaru anda....anda cuma perlu ada akaun facebook dan login disitu..pastu pastekan link entry terbaru....sukahati nak ping entry yang mana pon...entry lama2 pon boleh jugak...sedikit sebanyak ....at least orang tau entry anda dipublish dan insyaAllah akan menambah trafik ke blog anda


so jangan buang masa...anda bleh cuba sendiri disini.. STORYANDA..dan bagi feedback kepada admin 


sekian=)

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)