Home » , , , » Roslin Hasyim Bercerai Lagi..curang dengan Raja Azmi????

Roslin Hasyim Bercerai Lagi..curang dengan Raja Azmi????

Written By Hafiz Rahman on Thursday, August 19, 2010 | 1:55 AM





hari ini kecoh lagi cerita pemain badminton kontroversi negara....untuk hari nie....roslin lebih popular dari artis2 tanah air....ceritanya menjadi tajuk kebanyakan blogger2 yang bijak mencari peluang untuk menarik trafik....cerita panas macam nie mesti orang akan banyak search....


actually...kita belum mengetahui kisah sebenar ura2 mengenai isu perceraian ini....so aku rasa...ada baiknya kurang bercakap...masalah rumah tangga orang lain...tak perlu rasanya kita masuk campur lebih....inilah bahananya jadi ikon yang dikenali masyarakat...apa2 yang dibuat akan diperhatikan masyarakat...tersilap langkah sikit...buruk padahnya....bertubi2 serangan akan datang....nak popular....kna la tahan semua tue


berbalik kepada cerita Roslin hasyim....kalau betul benda nie jadi...bagi pendapat aku...rasanya Roslin masih belum serik dengan perceraian....kalau perkahwinan pertama hanya bertahan selama 12 Hari saja.....untuk kali nie...kalau tak salah baru sebulan...maaf jika tersalah info....even aku belum berkahwin...but aku rasa perkahwinan xsepatutnya dijadikan mainan ...ini bukan perkara mainan...maruah diri dan orang lain boleh jadi taruhan tmbah2 dia tu semua orang kenal....apa la orang sekeliling akan fikir....bukan pertama kali...tapi kali kedua dan jangka masa perkahwinan kedua2nya sangatlah singkat....xsampai setahun....


hari ni jugak ..nama Raja Azmi tiba2 jadi popular....tumpang sekaki popular Roslin Hasyim.;...sebab apa....sebab gosip mengatakan Raja Azmi adalah orang ketiga tersebut...betulkah....???


blog ISUHANGAT dalam entry  Raja Azmi bongkar rahsia perceraian Roslin Hashim ada menceritakan tentang pengakuan Raja Azmi...pengakuan apa???boleh baca sendiri disana.....





Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

3 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)