Home » , , , , , » Maaf Kepada Pengguna CBOX!!

Maaf Kepada Pengguna CBOX!!

Written By Hafiz Rahman on Friday, July 23, 2010 | 5:25 PM


ok hari nie aku nak mendedahkan perangai buruk aku...hahaha...ntah2 pasnie xde orang nak datang sini dah....ok2...aku cuma nak minta maaf kepada blogger yang menggunakan shoutbox CBOX 



sebenarnya kalau aku blogwalking ke blog yang guna CBOX  ,aku jarang akan tinggalkan jejak n komen....tau tak sebab apa???sebabnya CBOX  ni bila nak shout ja kena isi balik profile ....susah der...kalau SHOUTMIX senang....dia mmg auto fill....tak payah nak isi2 banyak2 kali....sekali je pastue dia dah auto fill....


nak bagitahu yang tu je..haha....sorry k...


pihak CBOX  tolong jangan saman aku kalau ada blogger yang tukar pakai SHOUTMIX lepas baca entry nie...hahaha


    

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)