Home » » MAKAN BABI ITU HALAL!!.......

MAKAN BABI ITU HALAL!!.......

Written By Hafiz Rahman on Thursday, May 13, 2010 | 9:49 PM

miss u all....dah 4 hari blog jie terbengkalai...dah 4 ari aku g kem...4 ari dah kna lanyak...4 ari dah knarekrut...but dont wirry...dlm kpala aku mch byk bnda2 yg aku nk cita..
.
ok first aku nk mnx maaf pada sesapa yg sggah cni n tgglkn komen tapi aku xreply...insyaAllah aku akan reply slow2...
.
ok berbalik pada cita kem aku tue....sgt2 la menarik ...wlwpon sgt penat tapi input yg kmi dapat sgt berguna....most of the activity adalah cara2 ikhtiar hidup dalam hutan tanpa ada makanan dan tempat tggal yg disediakan...smuanya kna buat sendiri....so...lepas nie aku akan cita one by one tips2 kepada anda semua so that klw ada antara kita yg sesat dalam hutan xde la mati trus..kita still boleh survive...mch boleh hidup ...itu lah pentingnya ilmu=)...even cik bi pon leh je mkn klw dah darurat sgt...tett....
.
entry hari  nie sgt2 pendek...sebab aku sgt2 penat n rasa sgt3 ngntuk n nk tdo nie...so stay gtuned here ok...see u=)

****=( visitor kurang banyaknya=(((((((

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

9 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)