Home » , » KAWAN MEN'DAJAL'KAN KAWAN!!

KAWAN MEN'DAJAL'KAN KAWAN!!

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, May 04, 2010 | 1:55 AM

firstly...aku nk mintk maaf kepada semua blogger sbb aku dah menipu...tadi aku ckp aku nk off blog selama 2 hari kn??tapi aku langkah pantang larang sendiri yang aku buat..
.
.
sebenarnya aku xmw luahkan kat sapa masalah aku...cuma blog la satu2 nya tempat meluahkan prasaan ..n the best thing is blogger2 yg singgah slalu bagi kata2 semgt...thanx all ((touching plk))
.
.sbnrnya aku sgt2 bengang + rasa nk penyepak+ rasa nk bunuh je dengn sorang mamat yg aku pggil ""member""...xperlu la aku sebutkan nma disini...xmaw menjatuhkan maruah n buka aib orang...aku juz nk luahkan apa yg aku xpuas hatii..


""bro...aku taw r kita nie xdk la rapat sgt...aku taw la kita jrg jumpa..slalu contact dlm phone ja...tupown sbb biznes ja...tapi hang xpayah la nk tunjuk prangai xelok ang tu sgt...aku taw dalam hidup ang..money is everythg..tapi jgn sbb duit jgk...aku mula benci kat ang...klw dulu aku tersgt respect kat ang...lebih dari owg lain..tapi la nie...aku rasa ang la org aku plg benci nk ingt n nk pkiaq...kak aku pown dah meluat nk dgq nma ang ..aku xksah hang nk pedaje aku...tp jgn smpi libtkan kakak aku...dia pn ang nk pedaje gk ka??blah la lu...dulu mula2 smuanya manis...tapi la nie bila dah timbul mslah...ang nk lepas tgn cam tue ja...aku kol hang xjawap...aku mesej haram hg xpenh balas...xpa2...ang p mampoih la..apa ang ingt ang penting sgt ka??p mampoih la ang""
.
.
maaf sbb ayat Kedah yg aku guna sgt kasar n xdk sopan..tapi ayt camnie la buat aku puas hati...sbb aku sgt2 bengang ..dh la musim exam..mcm2 masalh timbul..cobaan...


aku x explain bnda apa yg mamat ngek tue buat kat aku...biar je la... aku,Tuhan dan dia ja yg taw...aku hrap dia baca entry nie..klw dia prasan dia rasa pedas la...ok la....out...nk study dulu.........

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

7 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)