Home » , , , , , » JUG KOPI DALAM PERUT!!

JUG KOPI DALAM PERUT!!

Written By Hafiz Rahman on Sunday, May 02, 2010 | 5:51 AM





the time is now 5.40...n im still here ...huhu...still mengadap buku law yg buat aku sesak kepala...buat aku jadi cam org gila ...hurm ape nk wat nie...nk tdo,mta aku bulat lgi nie....xmgkn aku dapat tdo ...maw x nya...dekat sejug dah kopi masuk dalam perut aku....huhu.....
.
.
.
aku pn xtaw apa yg aku taip sbnrnya...sbb aku tgh blur nie....xtaw nk wat pe dah....dah borink sgt2 study....nk tdo xboleh...ermm ok...bagi sesapa ug masuk blog nie arinie mybe cam pelik je...blogger baru ke....???mct ada yg xknal aku kn??yela,sbb aku xpopular pon....ok ,aku baru tkar template(ntah dah berapa kali gtw dah xtaw la)...biar la...blog aku....aku nk gtw 100x kali pn xde sape leh halang kn???=P..ape rasionalnya warna hijau nie???
.
.
.
ok itu nnt ulasan akan menyusul....nk bawak2 tdo..nk try lelapkan mata...harap2 dapat la....klw aku trus tggu depan lptop nie...jwpnya smpi tghari esok la aku onlline....cian lptop aku...dari ptg semalam aku xofff.....nsib de xleh ckp...lw x,mct dah kna maki dah aku sbb xreti2 nk bagi de rehat kn ....out!!!




....**APE TAH MOTIF AKU LETAK GAMBAR JUG TUE...XTAW LA...KORANG PK2 KN LA...=)

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

4 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)