Home » » EDISI JEJAK FRESH BLOG!!belogbagus!!

EDISI JEJAK FRESH BLOG!!belogbagus!!

Written By Hafiz Rahman on Friday, May 07, 2010 | 11:06 AM

kali nie fresh blog yang akan aku terjah dan komen atas permintaan tuan tanaha adalah 



dengan tagtlione Bagus Sangat La Tu..penulis blog nie mula berblog pada bulan March tahun nie..masih baru dan fresh tapi kreatif dengan idea2 bernas..entry pertama adalah Permulaan Bagus..

penulis blog yg menulis blog untuk berkongsi apa2 jenis maklumat yg bagus dan berguna untuk semua ..bagus nie..banyak meletakkan gambar untuk dikongsi dalam entry...yela...ada org ckp pic lebih banyk menceritakan sesuatu...kita tgk gmbr..kita dah faham=)

sgt2 bagus ..even baru start dalam 2 bulan cam tue tapi follower setakat entry nie ditulis dah mencecah 178 orang..kalah aku,....haha

komen untuk blog nie
  1. facebook fan page tue knape besar??shoutbox kecil sgt...adjust bgi sama besar..lagi cantik=)
  2. linkwithin tue cam skit je..sbb ruang masih banyk kat tepi tue...manfaatkan setiap ruang yang ada
  3. klw ada header yg kita buat sendiri lagi bermakna...tu mnunjukkan identiti kita=) 
  4. shoutbox tu klw diedit n bagi matching dengan colour template blog...lagi cantik=)
  5. blog sgt simple...ok je klw anda mmg jenis yan g suka simple2..tapi klw nk bagi cantik lagi...tmbh la widget2 yg cantik tapi xmemberatkan blog ..keep it up bro...teruskan usaha 


so jom ramai2 kita jejak blog yang bagus nie....http://belogbagus.blogspot.com/

***ntah berapa kali aku sebut bagus..=)

**so kepada sesape yg freshy..n rasa nk di terjah oleh aku yg freshy jgk nie...senang je...tggalkan komen ..follow my blog ..jgn lupa link back my blog=)n tggalkan link anda=)

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

2 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)