Home » PERMOHONAN MAAF TERBUKA KEPADA SEMUA BLOGGER

PERMOHONAN MAAF TERBUKA KEPADA SEMUA BLOGGER

Written By Hafiz Rahman on Saturday, April 24, 2010 | 12:11 PM



sebenarnya aku nk mnx maaf untuk member2 blogger yg aku dah link kn di blog aku....klw prasan kat side bar yg tajuk Jom Terjah Blogger tue tggal nuffnang je...sbnrnya aku pn xtaw nape ttba leh ilang...smlm ade r edit2 script skit sbb ingt mk tkar template...tgk2 de ilang cm tue je....so pada sesape yg nk link de ade kat situ...juz comment post n ie n tinggalkan link korang....xkisah la link ape pon....nk advertise barang ke ....up to you....sbb aku pn xingt dah aku link sape sebelum nie sbb ramai sgt
.
.
.

actually skrg mmg aku xbrapa cmpat untuk update slalu sbb korang pn taw kn skrg nie kn exam fever tgh mlnda....so aku pn kn gk r tempias fever tue=)....ok la...nk smbg study balik.............see ur!!sorry ek....

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

4 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)