Home » » BLOG LINK BEN ASHAARI!!!nak satu=)

BLOG LINK BEN ASHAARI!!!nak satu=)

Written By Hafiz Rahman on Thursday, April 22, 2010 | 2:44 PM

1.)HEADER BLOG BEN ASHAARI


2.)Kenapa anda rasa anda patut berada dalam blog list BEN ASHAARI 
   
  1. BEN ASHAARI wlwpun blogger yg boleh dikategorikan sbg newbie(yeke??),tapi populariti dia mngkat naik laju je cam pluru...
  2. skrang nie de aku rasa dia dah dianggap otai jgk la dlm dunia blog nie...kemunculan Ben byk bagi idea yg bernas yg blogger2 lain boleh ambil sbg panduan.
  3. nk jgk masuk link blog dia sbb nk tumpang kepopularitian (eh betul ka tatabahasa nie) dia...means aku nk tmbh trafik untuk blog nie since blog nie aku akui agk kurang visitor wlwpn aku agk actve ...ari2 on blog
  4. being on his link will be my pleasure coz ben nie sorang yg sgt2 byk visitornya setiap hari n nk jugk numpang visitor de=)at least dpt tempias ckit sudah la=)

3.) Sehari , berapa kali update blog ?

    ikut keadaan..klw xbusy kengkadang ada la 1 or 2 or 3 post ...klw bz kengkadang 2 hari xon sbb mmg xcmpat...tapi xde la smpi bersawang blog nie....aku xsehebat Ben yg satu hari boleh buat berbelas n berpuluh entry..juz ape yg terlintas kat fikiran,aku masukkan xkisah la smaada tue aku punyapost yg original or copy paste untuk dikongsi dengan org lain..






Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)