Home » » minggu yang memenatkan tp ENJOY

minggu yang memenatkan tp ENJOY

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, October 14, 2009 | 5:55 PM

minggu nie memang memenatkan...lpas satu..satu yg datang.....mggu dpan ada lg beban...mggu lg satu lg la....final dah dekat dah...study pn xabes lg...bnyk gla x cover lg...xtaw la camna nak hadap exam hall nnt...clap2 pengsan dpan tue....haha..aku pn xtaw nak post apa kat blog nie....2 yg merapu nie....boring2 ptg2 nie....nak cita pa r..ermmmmm....aaaaa....apa r??
.
.
.
.
.
.
.
.
.

mggu lpas.....ada program pengucapan bahasa mandarin ari sabtu...
klas aku kna bt psembahan teater sbb kami mnang mase mlam mandarin ritue....bgus jgk teater nie....sbb teater nie la hbngan kami smua jd rapat...sblum nie ada bbudak banking yg aku xknal pn...lg truk xpnah taw pn dia bdk kos aku..haha..tp msa ltihan teater nie..leh plak jd baik...pepun thniah wat smua kgkwan yg dah bg komitmen fully to make this event bjlan lncar....bgus2..anak2 zman skrg mmg baik2=)....precious moment la kra teater nie...yg beznya,msa rehearsal xmnjadi pn teater kami sampai kna komen byk la dgn lectrer2 cina kat c2...ada gk yg aku tgk dh tarik mka smacam ja...tp alhamdulillah la on that day...evrytng's on the rght way....smua ikut apa yg drancang....aku plak....still jd geng multimedia,dgn pak mat...lg 2 org genk kami kna blakon plak...event tue dari 8 smpai 1tghri...yg laen kul 9 baru dtg tp aku 8pg tpat dah tpcak kat c2..ntah cmna tah mlm b4 event tue ttba ja aku kna jd sekretariat bhgian multmdia...xksah la...yg pntg dapt sijil n dpt bkhidmat utk negara...hahaha....abesss ksah mandarin.........................




.......ptg tue jgk..lpas blek bilik,ciap2 trus ke rmah lectrer macroeconomy kami...pn sutina kat bandar laguna merbok....de bt open house raya....aku rsa sem nie...de la lect plg bez...sem lpas pn msa de ngajar microeconomy..byk gla de tlg bbudak klas aku utk scor..lw ada penclonan utk lect terbaik,mmg aku vote utk de 100 kali lah.....abes cte open house...mlm plak aku ada diner utk bbudak kos DIPLOMA IN BANKING...xrmai geng part aku yg dtang....leh kr dgn jari....even event tue wat kat dlam je,tp ok la dari xde lgsg kan..tahniah wat ktua projek ''FUNN'' yg sentiasa cool ...sem dpan kami plak kna wat....ttrik dgn psembhan santai bbdak part6 mlam tue...ciap bt lagu sendri lg...ok la...ingt bdak2 banking taw kra duit ja???wat lagu pn taw gk k....haha...whateva it is...congrat pda bbudak part 4 sbb bjaya menjayakan event yg bjaya pd mlam yg jaya tue....semoga bjya...abes cta ari sabtu...........................................................nnt la smbg laen...nak g mkan dlu....rooomate aku dah bcg tue pggil suh cpat.....pdan mka dia..........TO BE CONTINUED.........

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)